Vi får svenska företag att lyckas med sin marknadsföring i Sociala Medier

Marknadsföring har gått från att handla om räckvidd till att handla om engagemang, för att på så sätt få konsumenten att bli en del av företaget och dess identitet. Med hjälp av sociala medier kan vi nå exakt den målgrupp ni önskar och forma innehåll som engagerar. Detta är anledningen till varför vi älskar sociala medier och varför vi älskar vårt jobb!

Vi är ingen vanlig reklambyrå eller kommunikationsbyrå! Vi är ett gäng passionerade millennials som hela våra liv mötts av skylten “Ingen Reklam Tack!” på brevlådorna och budskapet har alltid varit självklart för oss – ingen gillar reklam! Konversationer är inget nytt. De definierar oss som människor och därför är det inte konstigt att vi spenderar mindre tid med att konsumera traditionell envägskommunikation och istället mer tid i konversationer på sociala medier.

Vi marknadsför i året vi lever i, i de forum där konsumenterna finns och utifrån hur de fungerar på sociala medier. Vi älskar sociala medier, välkommen till Sveriges mest passionerade byrå inom social kommunikation!
EUlogo_c_RGB