Relationer, det är vad sociala medier handlar om.

Vi är ingen simpel kundtjänst, vi fungerar istället som er löpande relationsbyggare för att utveckla långsiktiga och hållbara relationer med era kunder. Med personliga svar anpassat efter varje individ hanterar vi era meddelanden, kommentarer och inlägg på sociala medier. Vi bevakar även ert varumärke genom uppsökande kundtjänst för att ständigt vara uppdaterade av vad som sägs om varumärket samt för att uppmärksamma kunden och visa att vi bryr oss!


Kundservice

Sociala medier pausar inte. Det gör inte heller kundernas åsikter, frågor och spridning av vad dom tycker om just er, era produkter eller era tjänster. Det är därför väldigt viktigt att man upprätthåller en god och löpande kundservice, och detta kan vi hjälpa er med.

Bevakning

Vi hanterar bevakningen av era kunder och ert varumärke, så ni alltid är uppdaterade om den senaste informationen och feedbacken från era kunder, konkurrenter och omvärlden. Vi tar reda på vad som är relevant för er målgrupp!

Ambassadörer

De bästa säljarna är de som redan är frälsta! Via aktiv uppsökning bygger vi relationer med de som skriver, engagerar och intresserar sig i ert varumärke eller produkter!

Kunddata

Genom verklig data och feedback från era kunder kan vi tillsammans utveckla ert företag! Vi sammanställer och samlar information som ger er en tydlig överblick av konsumenternas tankar och åsikter.