Sociala medier är vårt expertområde.

Vi står till tjänst med framtagning av strategier, stöd inom rådgivning, tekniska frågor samt analyser och insikter. Vi utformar skräddarsydda upplägg och scheman för varje kund, som både innefattar en strategi för sociala medier och en detaljerad plan för löpande content och annonsering. Vi finns sedan som ett löpande stöd i form av projektledning för att hantera era kanaler och er närvaro på sociala medier!


Strategi

Utifrån er specifika målsättning tar vi fram en genomgående och detaljerad strategi för hur sociala medier kan ta er marknadsföring till nya höjder!

Rådgivning

Vårt team av experter utbildas och utvecklas löpande för att ständigt ligga i framkant gällande sociala medier, för att på så sätt erbjuda er vår yttersta och djupaste kunskap.

Projektledning

Genom vår projektledning hanterar, utvecklar och driver vi era kanaler framåt! Vi ser till att ständigt vara uppdaterade för att maximera er närvaro.

Analys & Insikter

Vad betyder egentligen engagemang, räckvidd och visningar? Vi förstår, analyserar och navigerar era kunders beteenden och genom att göra datan användbar kan vi optimera era investeringar!