SocialView’s nya HQ!

[2017-06-19]

Scrolla

SocialView’s nya HQ!

Med en vision att skapa en arbetsplats för nästa generation krävs en arbetsmiljö utan dess like. För SocialView’s grundare Marcus och Andreas har det alltid varit en dröm att ha arbetsrum efter varje sociala medier-kanal. Nu är drömmen verklighet, med råge. Arbetsplatsen som vi på SocialView ständigt strävar efter är en plats som våra medarbetare med stolthet får möjlighet att kalla sitt andra hem.

SocialView växer så det knakar. Från Varvsholmens fantastiska utsikt över Ölandsbron som präglade företagets namn till 300 kvm på Strömgatan i Kalmar City, har vi gått all in för vår re-branding. För oss finns inget lagom. Sociala medier genomsyrar därför idag hela vårt huvudkontor i Kalmar. Det sätter prägeln på hela vår företagskultur såväl som vår kompetens och ambitionsförmåga att dela med oss av våra kunskaper.

Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube och LinkedIn är de sociala kanaler vi svenskar konsumerar som mest idag. Därför var första steget med vårt nya huvudkontor en självklarhet för oss för att möta drömmen våra grundare sedan länge haft – Kanalerna ska få egna rum!

Från Facebooks svävande reaktionsknappar längst konferensbordet till vår egen QR-kod jämte den gula fondväggen i Snapchatrummet har vi skapat en unik och kreativ arbetsmiljö som utmanar ”byrånormerna”. Med detta sagt och gjort är vi bara ett stenkast från vår mission – Att förändra marknadsföringsbranschen.

Så vilka viktiga faktorer till en trivsam arbetsmiljö har vi tagit hänsyn till?
– Att gemensamt påverka beslut och få din röst hörd – Hur ser ditt drömkontor ut?
– Personliga bekvämligheter för att möjliggöra varje individs sweet spots och optimala arbetsförmåga
– Skapa stolthet och samhörighet genom att involvera alla i uppbyggnadsprocessen
– Känslan av att vara en del av något större – Vad skulle göra att just du trivs här om 20 år?
 

Utefter dessa punkter har vi idag skapat en arbetsplats som påvisar det fantastiska arbete som ligger bakom SocialView som varumärke, vår företagskultur och bakom varje individ som arbetar här. Ett kontor som ger oss alla möjligheter till att utvecklas och som steg för steg hjälper oss på resan mot våra mål.


LINKEDIN
Konferensrummet LinkedIn är avsatt för de som vill ha extra lugn och ro. (FYI vår CEO Marcus favoritrum) Hit kan du smidigt gå och sätta dig själv eller med någon från arbetsgruppen och enkelt koppla upp datorn på de fullt utrustade arbetsplatserna eller använda Whiteboarden i LinkedIns färg.


FACEBOOK
Glöm traditionella whiteboardtavlor, i Facebook skriver vi direkt i ett inlägg! Från Facebooks signatur ”tummen” och svävande reaktionsknappar längst konferensbordet till Facebooks egna logotyp längst den mellanblåa fondväggen har vi här våra stormöten med hela teamet varje måndag och fredag. Bye Bye projektorer – I Facebook använder vi enbart dubbla 80-tumsskärmar via airplay! Avgörande för att synka kontoren i Stockholm & Kalmar!


INSTAGRAM
Även Instagram är fullt utrustad för eget arbete. Här råder en kreativ miljö som genomsyras av Instagrams färg lila, kanske det vackraste rummet av dem alla. Om du får lust att föreviga din vistelse och arbetsstund i Instagram ligger vår Polaroidkamera Snap Touch redo för utskrift!


SNAPCHAT
Har du missat oss på Snapchat? Ingen fara – Här inne scannar du lätt som en pannkaka av vår egen QR-kod för att lägga till oss som vän! Snapchat är vårt mastermind-rum. Här inne, precis som på Snapchat, kläcks många kreativa idéer med snabba puckar. I Snapchat skapar vi bokstavligen magi! Det kanske har och göra med den harmoniska utsikten över kontoret och kollegorna?


YOUTUBE
Do what you can’t” är ett av våra största motton, som Youtubern Casey Neistat . På Youtube är allt möjligt. Här inne får du tänka fritt. Inga datorer, skärmar eller arbetsbänkar. I Youtube kan du ta en paus och sväva iväg för en stund bland alla fatboys och emoji-kuddar. Kanske läser du några rader ur Gary Vaynerchuks bok för att inspireras eller varför inte spela lite Super Mario? Kanske är det just här du kläcker nästa Mannequin Challenge!

Missa inte veckans release av samtliga rum på vår Facebook och Instagram!

×

Lorem ipsum dolor sit amet

Amet, consectetur adipiscing elit. Nam sagittis ornare quam id molis vestibulum aliquam pretium .

×

Lorem ipsum dolor sit amet

Amet, consectetur adipiscing elit. Nam sagittis ornare quam id molis vestibulum aliquam pretium .

×

Lorem ipsum dolor sit amet

Amet, consectetur adipiscing elit. Nam sagittis ornare quam id molis vestibulum aliquam pretium .