Välkommen till vår nya webbplats!

Scrolla

Välkommen till vår nya webbplats!

För oss är våra kunder alltid första prioritet. I januari tog vi beslutet att räkna med SocialView som en av våra största och viktigaste kunder. Med en ny webbplats och en helt ny grafisk profil tar vi nu SocialView till nästa nivå!

Under utvecklingen av vår nya webbplats behövde vi en partner. En partner med lika stark passion för sitt arbete som vi. En partner som precis som oss – bara ser möjligheter. Partnern som skulle komma att utveckla vår nya webbplats blev glasklart – The Generation, webbyrån vars mission är att bli Sveriges bästa webbyrå. För oss är dem redan det.

Tillsammans med SocialViews exceptionella designer Totte Annerbrink och The Generations erfarenhet av bland annat varumärken som Nocco och Svea Ekonomi, ville vi göra socialview.se till något alldeles extra. Vår webbplats skulle inte bara tilltala och inspirera relevanta målgrupper, utan även spegla vilka SocialView är – som företag men också som de experter hela teamet består av.

Som med allting vi gör, innebar arbetet bakom webbplatsen både omsorg och en väl utformad strategi. Vår nya webbplats är inte bara fantastiskt snyggt designad, den är också väldigt lätt att förstå. Med fokus på det som ligger oss varmt om hjärtat – vårt verktyg SocialView Manager, våra Kundcase och såklart – sociala medier, har webbplatsen blivit SocialView på riktigt.

Har du ett öga för design kan du lägga märke till de fantastiskt kreativa detaljerna med en rad smarta animeringar. Detta i kombination med egenproducerade filmer och cinemagraphs för att stärka den personliga upplevelsen av SocialView. Ovanpå detta behövde vår webbplats givetvis genomsyras av ett och samma tema – SocialViews ljusblåa färg.

Tillsammans med webbplatsens nya design har vi nu rebrandat och utvecklat hela SocialView som varumärke. Vår nya grafiska profil kommer att spegla vår hemsida såväl som all vår interna och externa kommunikation och marknadsföring. Vi kan med handen på hjärtat säga att vi nu har den häftigaste webbplatsen och grafiska profilen ever!

Vi vill med det här blogginlägget rikta ett stort och varmt tack till vår fantastiska partner The Generation som har gjort detta möjligt!
The Generation har under månader lagt ner både själ och hjärta för att utveckla webbplatsen vi har drömt om samtidigt som de alltid har funnits till hands för att möta våra helt galna idéer.
Tack för allt hårt arbete – WE LOVE YOU! <3

Här kan ni läsa mer om The Generation och deras arbete med vår webbplats:
https://thegeneration.se/socialview-se

×

Lorem ipsum dolor sit amet

Amet, consectetur adipiscing elit. Nam sagittis ornare quam id molis vestibulum aliquam pretium .

×

Lorem ipsum dolor sit amet

Amet, consectetur adipiscing elit. Nam sagittis ornare quam id molis vestibulum aliquam pretium .

×

Lorem ipsum dolor sit amet

Amet, consectetur adipiscing elit. Nam sagittis ornare quam id molis vestibulum aliquam pretium .