Vi är en byrå med fokus på Facebook-annonsering

Scrolla

Att investera i marknadsföring på Facebook innebär otroliga möjligheter bortom allt det som traditionella medier tidigare har erbjudit. Facebook möjliggör för företag och organisationer att möta sina kunder i en direkt och interaktiv tvåvägskommunikation i nutid och denna ständiga möjlighet till dialog gör att ert varumärke kan få en helt annan relation till sina kunder än vad som tidigare var möjligt.
Facebook som marknadsföringskanal kan sammanfattas i tre olika huvudområden; löpande kommunikation (content), annonsering samt kundtjänst och vi på SocialView ser till att just ert företag nyttjar alla dessa områden till på bästa möjliga sätt.

Våra professionella konsulter är experter på att se varje enskilt företags unika behov samt möjligheter och omvandlar dessa till smarta strategier för Facebook. Vi är helt enkelt en byrå som fokuserar på att hitta effektiva lösningar för att ta just ert företags sociala medier-konton till nästa nivå och därmed generera ännu större inkomster och locka nya kunder.

Vill du ha mer information eller bli kontaktad? Skicka dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss!

Vi hjälper ert företag att maximera vinsterna genom smarta Facebook-strategier

En av de stora fördelarna för varje företag som tar chansen att investera i smarta Facebook-strategier och en tydlig plan för hur man skall nå sina mål är plattformens världsomspännande nätverk där löpande konversationer mellan företag och kunder pågår i ett konstant flöde. Detta betyder nämligen att företag kan få information om kundernas åsikter, önskemål och recensioner – om de bara väljer att lyssna.

Det är här vår passionerade byrå kommer in och med sin expertis maximerar de fördelar man kan dra av Facebooks digitala och ständigt närvarande kundtjänstplattform. Ditt företag kan med hjälp av SocialView samla in och analysera information om kundernas åsikter, önskemål och recensioner, något som ger företaget värdefulla insikter och som på ett personligt och socialt sätt låter kunder möta varumärken i en dialog. SocialView hjälper er helt enkelt att strukturera den information som finns tillgänglig och skapar baserat på ert företags unika behov en strategi för ert företagskonto på Facebook.

Genom Facebooks livstid har plattformen samlat enorma mängder data från de idag över 1,5 miljarder användarna världen över. Med tiden har Facebook därför lyckats anpassa användarnas flöden med relevant information utformad efter personens preferenser. Med detta som bakgrund har Facebook utformat ett avancerat annonseringsverkyg som möjliggör att rikta specifika och unikt utformade annonser till specifika målgrupper. Att detta med hjälp av våra experter på SocialView kan göras på ett spårbart, mätbart och ständigt optimerbart sätt, gör plattformen till en otroligt värdefull marknadsföringskanal för ditt företag.

Marknadsföring på Facebook handlar om att skapa innehåll som engagerar den önskade målgruppen på ett sätt som skapar långsiktiga och lojala relationer. Genom att använda Facebook smart kan företag därmed marknadsföra på ett sätt som faktiskt fungerar. Men för att lyckas med det krävs oerhört mycket arbete, en välarbetad strategi och en stor mängd kreativitet. Det är detta vi på SocialView arbetar med dagligen!

Skicka dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

×

Lorem ipsum dolor sit amet

Amet, consectetur adipiscing elit. Nam sagittis ornare quam id molis vestibulum aliquam pretium .

×

Lorem ipsum dolor sit amet

Amet, consectetur adipiscing elit. Nam sagittis ornare quam id molis vestibulum aliquam pretium .

×

Lorem ipsum dolor sit amet

Amet, consectetur adipiscing elit. Nam sagittis ornare quam id molis vestibulum aliquam pretium .