Föreläsningar och föredrag inom sociala medier

Scrolla

Är du nyfiken på att få veta mer om framtiden för sociala medier, vilka möjligheter som finns och hur man lyckas som företag inom detta spännande område? Låt en expert från SocialView besöka er verksamhet för en inspirerande föreläsning om sociala medier och dess möjligheter. Vårt mål är att entusiasmera och utbilda er och era medarbetare genom ett föredrag inom ett ämne som vi är oerhört passionerade för samtidigt som vi uppmuntrar till diskussion och utveckling i gruppen som helhet såväl som den enskilda individen. Vi på SocialView är helt enkelt övertygade om att viljan och drivet till att lära sig mer om sociala medier kan ta en mycket långt och ge företaget en god chans att utvecklas i en positiv riktning. Ett föredrag från oss är med andra ord ett riktigt bra första steg på vägen till att maximera fördelarna från sina sociala medier-konton på bästa möjliga sätt.

SocialView erbjuder föreläsningar och utbildning inom sociala medier

Kunskap är nyckeln till att ta riktigt bra beslut – detta är ett faktum oavsett vilken bransch man arbetar inom. Vi på SocialView erbjuder därför såväl enklare som mer avancerade föreläsningar, föredrag och utbildningar inom just sociala medier och arbetar mer än gärna tillsammans med ert företag för att ta fram det just ni vill ha ut av dagen. Vi är övertygade om att sociala medier spelar en avgörande roll för företagets framtid och tror därför att alla medarbetare kan dra nytta av att lära sig mer om hur man använder just sociala medier för att locka nya affärer, bibehålla kundrelationer och marknadsföra sin produkt eller tjänst på bästa sätt.

Några av de viktiga områden vi berör under föreläsningen eller utbildningen är:

  • Sociala Medier 2.0 – modernt och progressivt tänkande på för bästa möjliga resultat på alla företagets sociala medier-konton.
  • Annonsering – hur, när, varför och vart för maximal utdelning.
  • Kundrelationer – utan nöjda kunder, ingen förtjänst.
  • Framtiden för sociala medier – vi går en spännande utveckling till mötes.

Hos oss på SocialView får ni professionalism, expertis och passionerade medarbetare som är måna om att ta ert företag till nästa nivå när det kommer till sociala medier och hur man bäst använder dem för att lyckas på en hård och konkurrenskraftig marknad. Vi garanterar er helt enkelt trygg och trovärdig information samt genuina råd som är väl anpassade till den marknad ni arbetar och rör er inom.

Vi på SocialView är måna om att ni skall känna att dagen varit värdefull för er och era medarbetare och skräddarsyr därför mer än gärna våra föreläsningar beroende på vilket område ni arbetar inom – självklart är ni mer än välkomna att höra av er till oss för frågor och andra funderingar.

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

×

Lorem ipsum dolor sit amet

Amet, consectetur adipiscing elit. Nam sagittis ornare quam id molis vestibulum aliquam pretium .

×

Lorem ipsum dolor sit amet

Amet, consectetur adipiscing elit. Nam sagittis ornare quam id molis vestibulum aliquam pretium .

×

Lorem ipsum dolor sit amet

Amet, consectetur adipiscing elit. Nam sagittis ornare quam id molis vestibulum aliquam pretium .