08 – 410 33 787

Det här är teamet.

En passion för sociala medier.

SocialView grundades med missionen att förändra marknadsföringsbranschen för gott. Genom smarta strategier som skapar kundupplevelser, innehåll som engagerar användarna och annonser som driver mot rätt målsättningar vill vi förändra hur företag marknadsför sig. Vi är idag Sveriges ledande expert-partner inom resultatdriven marknadsföring i sociala medier och har idag fem expertavdelningar som varje dag hjälper några av nordens mest välkända varumärken med sin marknadsföring i sociala medier.

Team SocialView har under sin resa hittat stjärnor med olika bakgrunder och personligheter men med en gemensam faktor, passion. Tillsammans driver vi idag SocialView som prisats som årets tillväxtbolag av SEB och bland annat vunnit Sveriges största tävling i sociala medier!

Vår story.

SocialView grundades 2014 när Marcus Smith, VD/Grundare och Andreas Bengtsson, Tech Director/Grundare förstod hur sociala medier skulle förändra marknadsföring och reklambranschen för alltid.

Mission.

Vi vill förändra marknadsföringsbranschen genom att skapa kundupplevelser i sociala medier som driver mätbara resultat.

Vision.

Något som ligger oss varmt om hjärtat är visionen av att skapa en arbetsplats för en ny generation som bygger på passion, glädje och en företagskultur utan dess like.

Kultur.

Team Socialview ska alltid bestå av Sveriges ledande experter som konstant utvecklas för att leverera de senaste lösningarna i sociala medier.

VIDEO

Det här är SociaView.

JOBBA HOS OSS

Anslut dig till teamet.