08 – 410 33 787

Vi utmanar marknadsföringsbranschen
och skapar en arbetsplats för nästa generation.

En passion för sociala medier.

SocialView grundades med missionen att driva mätbara resultat i sociala medier genom strategiska och kreativa kundresor som långsiktigt påverkar målgruppens köpbeteende. Vi utmanar marknadsföringsbranschen med att kombinera strategi och kreativitet genom våra ledande sociala medier-experter.

Team SocialView har under sin resa hittat stjärnor med olika erfarenheter och personligheter men med en gemensam faktor, passion. Idag är vi fem expert-avdelningar som specialiserar oss på strategi, analys, innehåll, annonsering och mätbarhet i sociala medier.

Tillsammans driver vi idag byrån SocialView som bland annat prisats som årets tillväxtbolag av SEB & Young Entrepreneurs of Sweden och vunnit Sveriges största tävling i sociala medier!

Vår story.

Resan startade genom att vinna en av Sveriges största tävlingar i sociala medier. Idag är vi branschens ledande expertpartner på att skapa affärsdrivna kundresor i dagens mest relevanta kanaler. Under resans gång har vi samlat ett team av Sveriges ledande experter inom sitt område.

Vision.

Att utmana marknadsföringsbranschen med de ledande sociala medier-experterna i konstant förändring.

Mission.

Att driva mätbara resultat i sociala medier genom att skapa strategiska och kreativa kundresor som långsiktigt påverkar målgruppens köpbeteende.

Kultur.

Att skapa en arbetsplats för den nya generationen som bygger på eget ledarskap, ständig utveckling och passion utan dess like. På SocialView ser vi till varje individ och sätter teamets välmående högst upp på agendan!

VIDEO

Det här är SociaView.

JOBBA HOS OSS

Anslut dig till teamet.