08 – 410 33 787

SocialView flyttar till Stockholm.

Dela i sociala medier

SocialView flyttar verksamheten till Stockholm.
SocialView har under de senaste åren haft en fantastiskt spännande och expansiv resa. Sedan 2014 har vi expanderat till totalt 16 medarbetare och inte minst haft möjligheten att växa tillsammans med våra grymma kunder! I januari 2017 slog vi upp dörrarna till Stockholmskontoret då majoriteten av våra uppdrag var lokaliserade i huvudstaden.

Med det sagt har SocialView idag beslutat att fortsätta expansionen i Stockholm och därmed flytta hela verksamheten i Kalmar till nya huvudkontoret i Stockholm på Norrlandsgatan 22!

Vad är anledningen till att flytta SocialView till huvudstaden?
SocialView är idag en branschledande partner inom marknadsföring i sociala medier som grundades med missionen att förändra marknadsföringsbranschen för gott. Genom smarta strategier som skapar rätt kundupplevelser, innehåll som engagerar och annonser som driver mot rätt målsättningar förändrar vi idag hur företag ser på reklam. För att bibehålla denna expertis krävs konstant utveckling av vår befintliga kompetens, tillökning i form av ny spetskompetens samt ett samlat team på ett kontor för att stärka och bibehålla vår starka företagskultur. Stockholm blir därför vår självklara utgångspunkt för att fortsätta vår expansiva resa och nå våra framtida målsättningar.

Hur påverkar detta kunder och medarbetare på Kalmarkontoret?
SocialView kommer fortsätta leverera våra tjänster och service i toppklass. Det innebär att du som vår kund, samarbetspartner eller liknande ej kommer påverkas av förflyttningen av Kalmarkontoret till Stockholm. Vi kommer säkerställa att vi upprätthåller leveranser under flytt och är glada att meddela att denna förändring kommer innebära ännu bättre resultat för er i framtiden genom ett samlat team med branschledande kompetens i vår huvudstad.

Vi hoppas däremot att vi har din fulla förståelse för att det kommer innebära en intensiv period att omorganisera en hel verksamhet till Stockholm och att vi kommer göra vårt bästa för att ge er en så smidig övergång som möjligt! Vi för just nu samtal med alla medarbetare och kommer göra vårt yttersta för att göra processen så smidig som möjligt. Vi räknar med att vara helt klara med flytten efter sommarledigheterna men inleder redan utvecklingen med start 1 april 2018 då vi flyttar in på vårt nya huvudkontor på Norrlandsgatan 22.

– Jag har full förståelse för att detta beslut kommer ganska plötsligt för några av er. Däremot för er som har följt vår fantastiska resa från start till Sveriges ledande expertpartner inom resultatdriven marknadsföring för sociala medier, är det ett mycket naturligt steg för oss att flytta verksamheten till Stockholm för att ge våra medarbetare chansen att utvecklas på nya nivåer, att behålla vår ledande position och för att uppnå vår vision med företaget SocialView.

Alla frågor, funderingar eller liknande hänvisas till Marcus Smith, VD SocialView. Skicka ett mail till: marcus.smith@socialview.se så ser jag till att besvara dig så snart jag har möjlighet!

Önskar dig en fortsatt fin vecka så ses vi snart på vårt nya huvudkontor på Norrlandsgatan 22 i Stockholm.

Bästa Hälsningar, Marcus Smith & Andreas Bengtsson
Co-Founders, SocialView