08 – 410 33 787

SocialView utsedda till Årets Raket 2017 av YEoS!

Dela i sociala medier

Årets Raket har intagit marknadsföringsbranschen med stormsteg. Under förra året visade de var skåpet ska stå och har verkligen vågat satsa. Bolaget har ökat sin omsättning med över 300 procent under 2016, med visionen att förändra marknadsföringsbranschen med sikte att bygga en arbetsplats för nästa generation!

Så lät motiveringen när vår fantastiska CEO Marcus Smith blev uppkallad på scen under Årskongressen för YEoS – Young Entrepreneurs of Sweden och tog hem priset “Årets Raket 2017”!

Young Entrepreneurs of Sweden är en medlemsstyrd organisation vars syfte är att stötta ungt entreprenörskap i Sverige. Genom att välja in de mest drivna unga entreprenörerna i Sverige, har de skapat ett nätverk som främjar utbyte och gör det enklare att mötas, prata och ta hjälp av varandra.

För 2 år sedan såg Marcus och SocialViews medgrundare Andreas Bengtsson YEoS för första gången, och sedan dess har det varit en dröm att få vara en del av nätverket. I början av mars blev Marcus antagen som medlem i YEoS och bara en månad senare var det dags för YEoS Årskongress i Jönköping, där Sveriges 100 främsta unga entreprenörer samlades under samma tak.

Under Årskongressen delades det ut tre priser: Årets Nykomling, Årets Medlem och Årets Raket. Priset Årets Raket förtjänade den entreprenören med högst procentuell ökning i omsättning. Priset delades ut på scen av representanter från SEB och SocialView tog hem priset Årets Raket med en ökning på hela 370,53 procent 2016!

Vi är fantastiskt stolta över Marcus och vår resa. Att vinna Årets Raket lagom i takt med nytt huvudkontor i Kalmar och vår Stockholmsetablering är ett fantastiskt kvitto på att vi går i rätt riktning! Men en sak står vi fast vid. Det här är bara början!

Vi vill träffa dig!