• Om oss

  Vi banar vägen för framtidens marknadsföring.

Löfte.

Att skapa tillväxt
och lönsamhet via
digital marknadsföring.

Värde.

Skräddarsydda lösningar som
genererar handlingskraftiga insikter
och affärsdrivna resultat.

Lösning.

Digitala kundresor baserat på
strategi, data-baserat innehåll
och medieköp.

Med en passion för tillväxt.

Team SocialView har växt sig starka genom en ostoppbar hunger för konstant utveckling och kunskap i toppklass. Tillsammans delar vi vår gemensamma passion: Att växa med vårt bolag och att alltid utmana våra lösningar.

Så här är vi, gänget med spetskompetens som lovar att utmana ditt marknadsföringsperspektiv och ge dig rätt förutsättningar till bättre affärsbeslut. Häng på, tillsammans formar vi resan mot att bli världens ledande partner inom affärsdriven digital marknadsföring!  

Vår resa.

SocialView grundades 2014 och är lokaliserade i hjärtat av Stockholm. Vårt team består av omsorgsfullt utvalda stjärnor med olika bakgrunder och personligheter som idag representerar några av Sveriges vassaste experter specialiserade inom strategi, innehåll och annonsering. Vi har utvecklat vår egna akademi med syftet att alltid ligga i framkant inom det digitala landskapet och den senaste vetenskapen för att tillsammans forma framtidens marknadsföring.

 • 2019

  Tilldelade: Gasellföretag av Dagens Industri

 • 2019

  Vinnare av ”Årets unga entreprenörer” i Stockholm av Företagarna

 • 2018

  Tilldelade: "Årets tillväxtraket" av YEoS & SEB

 • 2015

  Vinnare av ”The social media show off" av Skånemejerier

Certifikat och partnerskap

Genom goda samarbeten med några av världens ledande team inom marknadsvetenskap erhåller vi såväl certifikat som partnerskap för att kunna garantera dig de bästa förutsättningar till en lyckad digital investering.

 

Är du redo för nästa utmaning?