• Om oss

  Tillsammans leder vi vägen för framtidens marknadsföring och skapar en arbetsplats för nästa generation.

Löfte.

Att skapa tillväxt och lönsamhet
via investeringar i sociala medier.

Värde.

Utvecklar framtidens marknadsföring
genom handlingskraftiga insikter
och affärsdrivna resultat.

Lösning.

Kundresor baserat på strategi,
data-baserat innehåll och
annonsering i sociala medier.

Med passion för tillväxt.

Team SocialView har växt sig starka genom en ostoppbar hunger för konstant utveckling och kunskap i toppklass. Tillsammans delar vi vår gemensamma passion: Att växa med vårt bolag och att alltid utmana våra lösningar. Så här är vi, gänget med spetskompetens som lovar att utmana ditt marknadsföringsperspektiv och ge dig rätt förutsättningar till bättre affärsbeslut. Häng på, tillsammans formar vi resan mot att bli världens ledande partner inom affärsdriven marknadsföring!  

Vår resa.

SocialView grundades 2014 och är lokaliserade i hjärtat av Stockholm. Vårt team består av omsorgsfullt utvalda stjärnor med olika bakgrunder och personligheter som idag representerar våra tre expert-avdelningar specialiserade inom strategi, innehåll och annonsering. Vi har utvecklat vår egna utbildningsportal med syftet att alltid ligga i framkant inom sociala medier och den senaste tekniken för att tillsammans forma framtidens marknadsföring.

 • 2019

  Vinnare av ”Årets unga entreprenörer” i Stockholm av Företagarna

 • 2018

  Tilldelade: "Årets tillväxtraket" av YEoS & SEB

 • 2015

  Vinnare av ”The social media show off" av Skånemejerier

Certifikat och partnerskap

Genom nära samarbeten med några av världens ledande team inom marknadsvetenskap erhåller vi såväl certifikat som partnerskap för att garantera bästa förutsättningar till en lyckad investering i sociala medier.

 

Är du redo för nästa utmaning?