Tjänster

En komplett lösning för er marknadsföring

Scrolla

Strategi, rådgivning och expertstöd inom sociala medier

SocialView fungerar som er social media partner genom att hantera er totala närvaro och relationer på sociala medier. Detta innebär att vi sköter er löpande marknadsföring i form av koncept och strategier, skapar kampanjer, producerar innehåll, you name it. Tillsammans med vårt verktyg Manager kan ni mäta resultatet och hålla koll på era investeringar i sociala medier.

Strategi

Genom att kombinera kreativitet med tekniska lösningar tar vi fram en komplett sociala medier-strategi för att mäta och nå era målsättningar.

Projektledning

Våra experter planerar, koordinerar och driver era sociala kanaler framåt samt ger er strategisk rådgivning kring er sociala närvaro.

Kundrelationer

Vi bygger relationer med era konsumenter genom att hantera inkommande och uppsökande kundservice i sociala medier. Vi engagerar oss i era konsumenter och analyserar live konversationer för att få omfattande konsumentinsikter om ert varumärke.

Annonsering

Vi hanterar all medieplanering och mediaköp på sociala medier, sköter er annonsering med teknisk avancerad individmarknadsföring samt distribuerar insatserna mellan plattformar för att maximera era investeringar.

Optimering

Vi hanterar A/B-testing, specificerar era målgrupper och optimerar era annonser för bästa resultat utefter vilket steg i kundcykeln er målgrupp befinner sig i.

Teknisk utveckling

Vi rapporterar statistik, insikter, analyser av er annonsering och målgrupper samt sköter all resultatmätning efter KPIer baserat på era målsättningar.

Kreativa koncept

Vi står till tjänst med kreatörsarbete och framtagandet av unika koncept för hur ert varumärke bäst ska kommuniceras på sociala medier.

Innehållsproduktion

Vi skapar rätt innehåll för varje målgrupp, kanal och budskap för att nå era mål.(grafisk design, video, foto, 3d, motion graphics, 360, live, AR, VR – you name it)

Utveckling

Våra utvecklare programmerar, bygger botar, messenger-funktioner och integrationer mellan ert företag och sociala medier.

Allt börjar med våra experters kompetens

Tillsammans med våra erfarna, utbildade sociala medieexperter tar vi marknadsföringen till en helt ny nivå! Med ett löpande expertstöd sätter vi rätt strategi anpassat för ert varumärke.

Läs mer

Expertstöd

Innehållet säger allt. Det har sagts förut, Content is king

Vi har det kompletta teamet som skapar engagerande och kreativt content 100% anpassat för sociala medier. Vi sätter koncepten som får er att sticka ut från mängden.

Läs mer

Innehåll

Vi gissar inte, vi mäter varenda investerad krona

Sociala medier är inte gratis. Det handlar om att investera sina mediaköp på det som faktiskt fungerar. Pixlar, annonskonton, Power Editor, kampanjer, optimering. Krångliga ord minst sagt, men allt detta gör att vi når rätt målgrupp med rätt budskap.

Läs mer

Annonsering

Ett verktyg som ger data ett värde

SocialView Manager förändrar sättet att mäta resultat. Med vårt verktyg får ni total överblick över investeringar i sociala medier och kan mäta era resultat med löpande rapporter.

Läs mer

Manager
×

Lorem ipsum dolor sit amet

Amet, consectetur adipiscing elit. Nam sagittis ornare quam id molis vestibulum aliquam pretium .

×

Lorem ipsum dolor sit amet

Amet, consectetur adipiscing elit. Nam sagittis ornare quam id molis vestibulum aliquam pretium .

×

Lorem ipsum dolor sit amet

Amet, consectetur adipiscing elit. Nam sagittis ornare quam id molis vestibulum aliquam pretium .