08 – 410 33 787

Vi formar kundresor.

Vi strävar efter konvertering på sociala medier.

Genom att förstå kundbeteenden och att vara experter inom marknadsföring på sociala medier har vi blivit den branschledande partnern för att mäta ROI. SocialView anser att verklig framgång på sociala plattformar kommer från att skapa kundresor anpassade för en målgrupp. Vår vision är att hjälpa företag att förstå och agera på möjligheterna som finns med sociala medier.

Varumärkesbyggnad

Socialt engagemang

Driva försäljning

Steg ett

Analys och insikter.

Genom ett gediget förarbete analyserar vi ert varumärke i sociala medier och hjälper er förstå er position gentemot dina konkurrenter och såväl som branschen.

Steg två

Strategi i sociala medier.

För att lyckas med både always-on arbetet och kampanjer tar vi fram en avancerad strategi för hur ni ska arbeta med varumärket, annonsering och försäljning i sociala medier i korrelation till er övergripande varumärkesstrategi och marknadsplan.

Steg tre

Att forma kundupplevelsen.

Vi hjälper er med en strategisk annonsplan (kundresa) för era kampanjer som djupgående beskriver bland annat era målgrupper, innehåll för varje annons samt kanaler för kampanjerna för att skapa den ultimata kundresan som driver resultat.

Steg fyra

Rapporter och ROI.

Vi mäter alltid tillbaka ROI. Genom vår varumärkes-rapporter hjälper vi er agera på insikter kring ert varumärke samt mäta tillbaka era resultat från kampanjen.

Bravo.

Att öka varumärkeskännedomen för nya produkter med en Facebook Brand Lift-studie.
Utforska

Steg ett

Kreativa koncept.

Allt börjar med ett kreativt koncept som fångar uppmärksamhet hos publiken. Genom våra metoder arbetar vi fram ett strategiskt koncept som driver socialt engagemang med bland annat interna workshops, idéskapande och storyboard.

Steg två

Innehållsproduktion.

Vårt in-house produktionsteam skapar allt innehåll som behövs för era insatser i sociala medier. Vi sköter produktionsplanering, idéer, hantering av statister, produktion och redigering för alla era kampanjer/annonser.

Steg tre

Anpassning för kundresan.

Innehåll på sociala medier måste vara unikt för varje målgrupp och steg i kundresan. Vi anpassar och redigerar innehåll utifrån placering, format och målgrupp för att driva social engagement. Genom erfarenhet och djupa insikter vet vi exakt var kunderna befinner sig och hur vi bäst utformar innehållet.

Steg fyra

Rapporter och ROI.

Hur går det egentligen för ert engagemang? Vi mäter tillbaka all statistik i sociala medier och hjälper er att förstå resultatet i form av engagemang, reaktioner, räckvidd, relevans mm.

Öland.

Att fånga ett paradis av sol och vind med fokus på säsong och aktiviteter för att driva turister.
Utforska

Steg ett

Analys och målgruppsinsikter.

Utifrån pågående annonser samt tidigare annonsering analyserar vi era resultat för att sedan kunna presentera insikter kring hur vi kan förbättra företagets konvertering och ROAS.

Steg två

Annonsering och optimering.

Utifrån annonsstrategin skapar vi och hanterar alla era annonser på Facebook, Instagram, Youtube, Snapchat och Linkedin. Vi hanterar bland annat mediaplaneringen och mediaköpet mot relevanta målgrupper i rätt kanaler. En vital del är att vi även sköter den löpande optimeringen av annonserna för att säkerställa resultat och maximera investering.

Steg tre

Rapportering och mätbarhet.

Vad levererar egentligen era insatser i sociala medier tillbaka till företaget? Våra experter hjälper er med löpande kvartalsrapportering för att ge insikter och mätbara resultat av marknadsföringen i sociala medier. Vi brinner för att mäta ROI (Return Of Investment)!

Vill du se mer av vårt jobb?

Vi vill träffa dig!